Sumo worstelen

Helaas is het niet meer mogelijk om af te halen.

98,50

Excl. BTW: €81,41

Excl. BTW:
€81,41
Borg:
€ 200,00

Beschikbare opties:

Omschrijving
Deze attractie heeft een afmeting van: 4.00 x 4.00 M.

                                           
Je hoeft niet maandenlang enorme porties eten naar binnen te werken om een sumoworstelaar te worden. Je kunt ook het sumo worstelen huren! Trek het pak aan en begeef je op de mat. Je tegenstander is even “gespierd” als jij nu bent en hij wil maar 1 ding. Jou uit de ring duwen. Kun jij de andere sumorstelaar eerder uit de ring duwen?
 

   PRODUCTEIGENSCHAPPEN        

Blower Geen
Lengte snoer blower n.v.t.
Lengte 400 cm
Breedte 400 cm
Hoogte 10 cm
Transport Lengte 250 cm
Transport Breedte 80 cm
Transport Hoogte 80 cm
Gewicht 50 Kg
Opzettijd 10 Minuten
Afbouwtijd 20 Minuten
Aantal personen op/afbouw 1 á 2
Max. aantal pers. 2
Overdekt Nee
Inhoud van het pakket 1 Sumo Mat
  2 pakken
  2 helmen
   
   
   

Sumo Worstelen zelf afhalen?

Natuurlijk is het mogelijk om deze attractie bij ons aftehalen alleen dient u wel rekening te houden met de ruimte in uw auto. Op deze manier bespaard het je kosten en huur je deze attractie dan ook tegen een leuk en goedkoop huurtarief. Houd er wel rekening mee dat je met een lege auto komt waarvan de bank eventueel plat gelegd kan worden.

Toch laten bezorgen?

Joni's verhuur hanteert zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere op heel Voorne-Putten in de Gemeente Nissewaard: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Geervliet, Biert, Abbenbroek, Heenvliet & Zuidland. Maar ook in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Pernis, Rozenburg & Rotterdam