Skytube "Wit" 6 M

Helaas is het niet meer mogelijk om af te halen.

18,50

Excl. BTW: €15,29

Excl. BTW:
€15,29
Borg:
€ 100,00

Beschikbare opties:

Omschrijving
Een skytube huren is de perfecte manier om goed de aandacht te trekken van je winkel, evenement, opening of andere festiviteiten. Deze skytubes zijn van grote afstand te zien zodat ook iedereen kan zien waar de ingang of parkeervoorziening is of dat je op zondag geopend bent. Wat de reden ook is met een skytube huren zorg je voor een feestelijk effect en wapperend welkom.

   PRODUCTEIGENSCHAPPEN        

Blower 680 watt 1
Lengte snoer blower ± 300 cm
Hoogte 600 cm
Transport Lengte 80 cm
Transport Breedte 80 cm
Transport Hoogte 50
Gewicht 20 Kg
Opzettijd 10 Minuten
Afbouwtijd 10 Minuten
Aantal personen op/afbouw 1

Skytube "Wit" 6 M zelf afhalen?

Aangezien deze skytube zeer compact is, is deze gemakkelijk is te vervoeren in een personen auto, daardoor is zelf ophalen zeer voordelig. Op deze manier bespaard het je kosten en huur je deze pop dan ook tegen een leuk en goedkoop huurtarief.

Toch laten bezorgen?

Joni's verhuur hanteert zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere op heel Voorne-Putten in de Gemeente Nissewaard: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Geervliet, Biert, Abbenbroek, Heenvliet & Zuidland. Maar ook in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Pernis, Rozenburg & Rotterdam