Rook Machine vloeistof "Heavy"

Helaas is het niet meer mogelijk om af te halen.

10,25

Excl. BTW: €10,25

Excl. BTW:
€10,25
Borg:
Dit betreft een koop product

Beschikbare opties:

Omschrijving
Dit is de rookvloeistof die u nodig heeft als de hele zaal in een dikke rookwolk mag staan! Zeker in combinatie met blinders en stroboscopen komt deze rook uitermate goed tot zijn recht omdat het een extra dimensie geeft aan het effect van blinders en stroboscopen. Erg geschikt wanneer er een climax in de muziek is en het publiek verrast mag worden door een flinke, dikke pluim rook. Na een poos trekt de rook weer op, waardoor een nevel achterblijft die uw lichteffecten accentueert. Ideaal voor discotheken, clubs en drive-in shows die iets extra's willen meegeven aan de show.

   PRODUCTEIGENSCHAPPEN        

Type Effect machine Vloeistof
Inhoud 0,5 / 1 /5 L
Stapelbaar Nee
Minimale hoeveelheid Nee


Rook Machine vloeistof "Heavy" zelf afhalen?

Wil je de Rook Machine vloeistof "Heavy" graag zelf komen ophalen en terugbrengen? Geen enkel probleem. Dit kan op afspraak.

Toch laten bezorgen?

Joni's verhuur hanteert zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere op heel Voorne-Putten in de Gemeente Nissewaard: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Geervliet, Biert, Abbenbroek, Heenvliet & Zuidland. Maar ook in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Pernis, Rozenburg & Rotterdam