Halve Sarah 3 M

26,00

Excl. BTW: €21,49

Excl. BTW:
€21,49
Borg:
€ 100,00

Beschikbare opties:

Omschrijving
Is je dochter of vriendin 25 geworden? Dan is zij vanaf die dag officieel 25 jaar geworden! En dat is heel wat, zij wordt wat iets wat trager, gaat de hele dag op sloffen lopen, dat soort dingen. Kortom het is belangrijk dat iedereen er rekening mee houdt! Daarom verhuurt Joni's Verhuur deze 3m hoge pop. Zij is makkelijk op te blazen door middel van een elektrische ventilator.
 

   PRODUCTEIGENSCHAPPEN        

Blower 680 watt 1
Lengte snoer blower ± 150 cm
Hoogte 300 cm
Transport Lengte 80 cm
Transport Breedte 80 cm
Transport Hoogte 50
Gewicht 10 Kg
Opzettijd 10 Minuten
Afbouwtijd 10 Minuten
Aantal personen op/afbouw 1

Halve Sarah 3 M zelf afhalen?

Aangezien deze Abraham zeer compact is, is deze gemakkelijk is te vervoeren in een personen auto, daardoor is zelf ophalen zeer voordelig. Op deze manier bespaard het je kosten en huur je deze pop dan ook tegen een leuk en goedkoop huurtarief.

Toch laten bezorgen?

Joni's verhuur hanteert zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere op heel Voorne-Putten in de Gemeente Nissewaard: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Geervliet, Biert, Abbenbroek, Heenvliet & Zuidland. Maar ook in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Pernis, Rozenburg & Rotterdam