Suikerspin Machine

Helaas is het niet meer mogelijk om af te halen.

34,50

Excl. BTW: €28,51

Excl. BTW:
€28,51
Borg:
€ 100,00

Beschikbare opties:

Omschrijving
Natuurlijk snapt Joni's Verhuur dat je veel energie verspilt tijdens het springen op de springkussens en dan zin hebt in een heerlijke zoete snack als tussendoortje. Zo tover je elk feestje om tot een magische gebeurtenis, met die fleurige spinnen op een stokje. De machine wordt geleverd inclusief 50 porties. Mocht je er meer willen, dan kan je er altijd extra bijbestellen. 
 

   PRODUCTEIGENSCHAPPEN        

Type Suikerspinmachine
Inhoud 50 Porties ( 500 gram Suiker + 50 stokjes )
Stapelbaar Nee
Minimale hoeveelheid Nee

Ook kunt u extra porties bij bestellen dit gaat per 25 porties ( 250 gram suiker + 25 stokjes )

Suikerspin Machine zelf afhalen?

Wil je de Suikerspin Machine graag zelf komen ophalen en terugbrengen? Geen enkel probleem maar hou er wel rekening mee dat de suikerspin machine niet uit elkaar kan en dat hij rechtop staand moet worden vervoerd. Dit kan op afspraak.

Toch laten bezorgen?

Joni's verhuur hanteert zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere op heel Voorne-Putten in de Gemeente Nissewaard: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Geervliet, Biert, Abbenbroek, Heenvliet & Zuidland. Maar ook in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Pernis, Rozenburg & Rotterdam