Helaas is het niet meer mogelijk om af te halen.

52,00

Excl. BTW: €42,98

Excl. BTW:
€42,98
Borg:
€ 100,00

Beschikbare opties:

Omschrijving

Deze attractie heeft een afmeting van: 4.00 x 2.50 x 2.50 M.

                                           
Doel/Punt Schieten – Wil jij je voetbalskills verbeteren? Ben je druk aan het oefenen op je vrije trappen en corners? Dit Doel/Punt Schieten helpt je daarbij. Mik op de verschillende gaten en scoor vervolgens zo veel mogelijk punten. Behalve alleen is het goal natuurlijk ook samen te gebruiken of met meerdere personen. Strijd in een competitie om de meeste punten en sleep de titel: “Beste voetballer” in de wacht! Het Doel/Punt Schieten bevat net als een echt goal een net achter de gaten zodat de ballen niet wegstuiteren en is eenvoudig te plaatsen met behulp van een bijgeleverde blower. Het Doel/Punt Schieten wordt geleverd zonder bal.

   PRODUCTEIGENSCHAPPEN        

Blower 1100 watt 1
Lengte snoer blower ± 200 cm
Lengte 400 cm
Breedte 250 cm
Hoogte 250 cm
Transport Lengte 120 cm
Transport Breedte 80 cm
Transport Hoogte 80 cm
Gewicht 50 Kg
Opzettijd 10 Minuten
Afbouwtijd 20 Minuten
Aantal personen op/afbouw 1 á 2
Max. aantal pers. n.v.t.
Overdekt Nee
Inhoud van het pakket 1 Kussen
  1 Blower
  4 Haringen
  4 Scheerlijnen
   
   

Doel/Punt Schieten zelf afhalen?

Aangezien deze attractie zeer compact en gemakkelijk is te vervoeren in een personen auto, is zelf ophalen zeer voordelig. Op deze manier bespaard het je kosten en huur je deze attractie dan ook tegen een leuk en goedkoop huurtarief. Houd er wel rekening mee dat je met een lege auto komt waarvan de bank eventueel plat gelegd kan worden.

Toch laten bezorgen?

Joni's verhuur hanteert zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere op heel Voorne-Putten in de Gemeente Nissewaard: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Geervliet, Biert, Abbenbroek, Heenvliet & Zuidland. Maar ook in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Pernis, Rozenburg & Rotterdam