Bezorgkosten

Helaas is het niet meer mogelijk om af te halen.

- Bezorgkosten zijn op gebouwd uit het afleveren & het ophalen van de gehuurde artikelen

- Wanneer Joni's verhuur & Avontuur op het opgegeven adres staat en het blijkt dat het naar een andere locatie moet ( Zaaltje, Evenementen terein of iets dergelijks ) kunnen wij hier opnieuw bezorgkosten voor rekenen tenzij u dit bij de reservering aan heeft gegeven.

- Gratis bezorgen van stoelen en/of tafels enkel op bestellingen vanaf 7,50 euro, anders 7,50 euro bezorg kosten.

- Kosten voor bezorging worden vanuit Spijkenisse berekend.
 - Regio 1: Spijkenisse, Hoogvliet, Hekelingen, Rhoon, Portugaal en Vlaardingen 12,50 euro
- Regio 2: Simonshaven, Zuidland, Biert, Geertvliet 15,00 euro*
- Regio 3: Heenvliet, Abbenbroek, Pernis 18,50 euro*

*(Let wel op dit zijn richtlijnen voor een exacte prijs hebben wij uw adres nodig)

15 kilometers € 30,00
30 kilometers € 55,00
45 kilometers € 80,00

- Alles boven de 45 kilometers prijs bezorging op aanvraag.

- Bij het bezorgen is het op de begane grond, eerste drempel en niet in of door huis.

- Bezorgingen boven altijd € 5,00

- Reserveringen die gedaan worden in minder dan 24 uur voor de ophaal/aflever datum wordt 10 euro last-minute toeslag in rekening gebracht.

- Extra wachttijd:
De chauffeur zal daar laden en/of lossen waar hij met de wagen redelijkerwijs kan komen. Indien het laden/lossen langer duurt dan 5-10 minuten, dan wordt de tijd die langer duurt doorberekend.

- Bezorgtijden:
Het bezorgen van uw gereserveerde artikelen zal altijd plaats vinden tussen 07:30 en 12:00 tenzij anders overeen gekomen. Wilt u toch liever een wat meer specifiekere tijd kunt u deze afkopen dan worden deze op de tijd die u afkoopt geleverd dat kan 30 minuten voor of na de gevraagde tijd zijn. De kosten hiervoor zijn € 7.50 binnen onze bezorgtijden ( tussen 07:30 en 12:00 ). Dit geld ook voor de ophaaltijden. De ophaaltijd dient te gebeuren binnen maximaal 20-24 uur na het afleveren. Het kan voorkomen dat wij " Joni's verhuur " het verzoek voor bepaalde tijd/tijden mogen afwijzen in verband met andere verhuuringen of dat deze tijd al is afgekocht door een andere klant.

- Bezorgingen buiten onze reguliere tijden:
Het laten bezorgen van uw gereserveerde artikelen buiten onze reguliere tijd ( tussen 07:30 en 12:00 ) is indien mogelijk tegen een toeslag van € 32,50. dit geldt tussen de volgende tijden 12:01 tot 19:59 in de middag/avond.