Statafel Vierkant

Helaas is het niet meer mogelijk om af te halen.

5,75

Excl. BTW: €4,75

Excl. BTW:
€4,75
Borg:
Per hoeveelheid

Beschikbare opties:

Omschrijving

Statafels zijn een de perfecte toevoeging aan jouw feest of evenement. De tafel is uitermate geschikt om eten en drinken op te zetten en de gasten lekker aan de laten hangen. De statafels zijn neutraal van kleur met een strak design.

   PRODUCTEIGENSCHAPPEN        

Kleur Wit
Tafelhoogte 110 cm
Tafel afmeting 70x70 cm
Inklapbaar Ja
Stapelbaar nee
Draagvermogen 100 kg
   

Let op
Statafels kunnen altijd krassen maken aan uw vloer, zelfs wanneer er doppen onder zitten. Heeft u een schadegevoelige vloer? Neem dan passende maatregelen ter bescherming van deze vloer. Joni's Verhuur is niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade.

Statafel zelf afhalen?

Wil je de statafel(s) graag zelf komen ophalen en terugbrengen? Houdt dan wel rekening met het formaat van 150 x 85 x 25 cm tijdens transport. 


Toch laten bezorgen?

Joni's verhuur hanteert zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere op heel Voorne-Putten in de Gemeente Nissewaard: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Geervliet, Biert, Abbenbroek, Heenvliet & Zuidland. Maar ook in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Pernis, Rozenburg & Rotterdam