Party Tafel L 220x70

Helaas is het niet meer mogelijk om af te halen.

5,00

Excl. BTW: €4,13

Excl. BTW:
€4,13
Borg:
Per hoeveelheid

Beschikbare opties:

Omschrijving

Partytafels zijn een de perfecte toevoeging aan jouw feest of evenement. De tafel is uitermate geschikt om eten en drinken op te zetten en de gasten lekker aan te laten eten. De Partytafels zijn neutraal van kleur met een strak design.

   PRODUCTEIGENSCHAPPEN        

Kleur Goen/Hout
Tafelhoogte 74 cm
Tafel afmeting 220x70 cm
Inklapbaar Ja
Stapelbaar Ja
Draagvermogen 120 kg
   

Let op
Partytafels kunnen altijd krassen maken aan uw vloer, zelfs wanneer er doppen onder zitten. Heeft u een schadegevoelige vloer? Neem dan passende maatregelen ter bescherming van deze vloer. Joni's Verhuur is niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade.

Statafel zelf afhalen?

Wil je de partytafel(s) graag zelf komen ophalen en terugbrengen? Houdt dan wel rekening met het formaat van 220 x 70 x 25 cm tijdens transport. 


Toch laten bezorgen?

Joni's verhuur hanteert zeer lage bezorgkosten afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen onder andere op heel Voorne-Putten in de Gemeente Nissewaard: Spijkenisse, Hekelingen, Simonshaven, Geervliet, Biert, Abbenbroek, Heenvliet & Zuidland. Maar ook in Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Pernis, Rozenburg & Rotterdam